Make it happn.

stadsvy över Linköping

Modern och ambitiös marknadsföringsbyrå.

Vi är en digital marknadsföringsbyrå med höga ambitioner att åstadkomma goda resultat tillsammans med våra kunder.

stadsvy över Linköping
Digitalhappn ikon - orange

Om oss

DigitalHappn

I Linköping finner ni ett drivet och professionellt team som brinner för att hjälpa företag synas och sticka ut i den digitala djungeln. Med internet som vår arbetsplats kan vi med snabb kommunikation och ett agilt arbetssätt nå ut till våra kunder och hjälpa dem åstadkomma bättre resultat i dagens digitala värld.

Med vårt tålamod och expertis inom digital marknadsföring arbetar vi tillsammans med våra kunder mot gemensamma ändamål. Vår kunskap och driv ligger till grund för att på bästa sätt säkerställa att våra kunders får bästa möjliga avkastning på sin investering.

Vår nyfikenhet för digital marknadsföring och höga kravbild på oss själva gör att vi vill fortsätta utvecklas och expandera tillsammans med våra kunder. 

Det är vi som är DigitalHappn

Sebastian Brissman

Grundare

Marcus Karlsson

Grundare

Vår vision

Hängivenhet, effektivitet & kommunicering

Med vår hängivenhet är vi säkra på att vi kommer nå framgångsrika resultat tillsammans med våra kunder. Eftersom alla kunder har olika förutsättningar och behov är vi därför flexibla och skräddarsyr en lösning för varje enskild kund. För att säkerställa att vi följer med i digitaliseringens framfart uppdaterar vi vår kunskap inom digital marknadsföring konsekvent vilket gör att vi är redo för framtiden. 

Vi på DigitalHappn månar alltid om att vårt arbetssätt hela tiden ska utvecklas och effektiviseras för att kunna leverera våra tjänster på bästa möjliga sätt. Vårt team är alltid lyhörda och utvecklas i samband med att företaget växer till ett av Sveriges bästa! 

Sökmotoroptimering och webbutveckling är något som kan vara svårt att förstå sig på och lyckas applicera på sitt eget företag. Därför strävar vi alltid efter en tydlig och transparent kommunikation med våra kunder för att driva projektet framåt med rätt förutsättningar. 

Vår vision

Vill du förbättra din digitala situation och lönsamhet?
Tveka inte på att höra av dig till oss för att hitta en skräddarsydd lösning.

Donera till Vi-skogen med oss!

Träd bidrar till att minska fattigdom och förbättra miljön i östra Afrika. Genom trädplantering och utbildning ger Vi-skogen utsatta människor möjlighet att skaffa sig inkomster och mat på bordet – samtidigt som klimatet blir bättre.

Vi planterar träd i östa Afrika tillsammans med Vi-skogen för att stötta utsatta människor samtidigt som vi bidrar till ett bättre klimat.

För varje ny kund gör vi en donation till Vi-skogen. Genom att boka ett möte och inleda ett arbete tillsammans med oss kan du också bidra! 

Plantering av träd tillsammans med Vi-skogen

Ta del av vår kostnadsfria
SEO-analys av din hemsida