Webbutveckling

Webbutveckling

Är du i behov av en ny och modern webbplats?

Boka ett möte med oss och få en hemsida i världsklass

Webbutveckling

Alltid utvecklad med SEO i fokus

DigitalHappn är en digital marknadsföringsbyrå med expertis och spetskompetens inom sökmotoroptimering (SEO) och webbutveckling. Vi vet vad som krävs för att skapa en hemsida som sticker ut från mängden och rankar högt i Googles sökresultat. Ett företags digitala kanaler måste vara under ständig utveckling i takt med den ökade digitaliseringen av kommunikation och handel.

En webbplats lägger ofta grunden till den digitala närvaro ett företag besitter och blir på så sätt ansiktet utåt för verksamheten. I många fall är en hemsida den viktigaste delen av marknadsföringen där kundresan utspelar sig från första kontakt till köp. Att då ha en visuellt tilltalande hemsida är såklart viktigt men det vi lägger extra stort fokus på är att optimera innehållet så att kunderna faktiskt hittar till just er och samtidigt finner innehållet av intresse. 

Vi levererar helhetslösningar

Vårt agila arbetssätt gör det möjligt för oss att alltid sätta våra kunder i fokus när vi skapar en hemsida. Vår resa tillsammans med er slutar inte när hemsidan är färdig, vi vill vara med hela vägen från idé till högre ranking i sökresultaten. Med vår helhetslösning ser vi till att ni får den hjälp som behövs för att stärka er konkurrentsituation genom att regelbundet analysera, optimera och förbättra.

Ta del av vår kostnadsfria SEO-analys av din hemsida

Digital strategi

Hur arbetar vi med webbutveckling?

Förutsättningarna för webbutveckling uppdateras hela tiden vilket gör att vår arbetsprocess anpassas därefter. Vi arbetar alltid efter samma grunder men anpassar oss alltid för att möta och tillfredsställa olika behov.  

Planering & Strategi

Vi utför alltid en nulägesanalys där vi analyserar hur er situation ser ut idag, undersöker konkurrenter och de möjligheter, samt utmaningar som finns. Utifrån det skapar vi en skräddarsydd lösning som ligger till grund för den strategi som ska implementeras för att förbättra er digitala närvaro.

Utveckling

Vårt team inleder utvecklingsfasen och ser till så att strategin implementeras. Under arbetets gång har vi en kontinuerlig kommunikation mellan varandra för att säkerställa att ni blir helt nöjda. Den feedback vi får ger oss en tydlig bild om något behöver ändras, tas bort eller läggas till. 

Uppföljning & Optimering

Arbetet med er hemsida bör inte sluta vid första leverans. Vår rekommendation är att det fortgår löpande med en långsiktig SEO strategi. Vi följer upp då och analyserar resultat från tidigare insatser och uppdaterar strategin därefter för att nå nästa mål och skapa den tillväxt ni eftersträvar. 

Fördelarna med en ny hemsida från oss

Sökmotoroptimerad

En sökmotoroptimerad hemsida är en vital del inom webbutveckling. Varje dag görs det 55 miljoner sökningar i Sverige och 96% av dessa görs på Google. Det SEO bidrar med är att öka den organiska trafiken till just din hemsida och i slutändan konverteringar. 

Responsiv design

Majoriteten av alla sökningar på Google sker idag genom mobiltelefoner och surfplattor och därför levererar vi alltid hemsidor med responsiv design. Användarupplevelsen står högt upp i fokus för oss och det håller även Google med om då de att det är en rankingfaktor inom SEO.

Skräddarsydd

De hemsidor vi utvecklar levereras skräddarsydda och anpassade efter era specifika behov och önskemål för att kunna möta målgruppens förväntningar. En unik design som skiljer sig från konkurrenter är en viktig del i att framhäva varumärket av ett företag.

Användarvänlig

Samtidigt som det är viktigt att ha en sökmotoroptimerad hemsida med unik och responsiv design lägger vi stor vikt i användarvänlighet. Att utveckla en lättnavigerad hemsida med kort laddningstid och tydlig information är viktigt för att fånga intresset hos besökare och på så sätt öka konverteringsgraden. 

Byggd i WordPress

Vi utvecklar våra hemsidor i världens mest använda verktyg WordPress när det gäller webbutveckling. Lätt för dig som kund att hantera och inga kunskaper inom kodning krävs. Vid leverans medföljer en grundutbildning i WordPress.  

 

Du äger hemsidan

Så fort webbplatsen levereras så äger du hemsidan och kan uppdatera den hur mycket och ofta du vill. Vi hjälper såklart till med detta och optimerar hemsidan åt dig.

 

Inte bara en leverantör av nya hemsidor

Vårt team på DigitalHappn är betydligt mer än en byrå som enbart arbetar med webbutveckling. Vi tar gärna ett strategiskt helhetsansvar med den digitala marknadsföringen där vi inkluderar webbutveckling och sökmotoroptimering (SEO). Vi optimerar alltid en ny webbplats och dess innehåll mot sökmotorerna, men att utföra en engångsoptimering är inget att rekommendera då det sällan resulterar i ett bra resultat. 

Det krävs ett gediget och långsiktigt arbete med SEO för att bibehålla en hög ranking och detta är något vi alltid uppmuntrar våra kunder till för att nå bäst resultat. Har ni redan en befintlig hemsida som vill ranka högre än konkurrenterna? Kontakta oss så hjälper vi er. 

Sökmotoroptimering
webbutveckling med WordPress

Vi bygger hemsidor i WordPress

När vi skapar hemsidor använder vi oss alltid av WordPress som är världens mest använda CMS-lösning (Content Management System) med över 70 miljoner användare idag. Möjligheterna med just detta program är obegränsade när det kommer till att skapa professionella hemsidor.

Här är 4 anledningar till varför vi använder oss av WordPress:

  • Anpassningsbar design med installation av teman & Plugins
  • WordPress är enkelt att använda och enkelt att lära sig
  • Bra anpassning för sökmotoroptimering
  • Hög prestanda 

Vill du förbättra din digitala situation och lönsamhet?
Tveka inte på att höra av dig till oss för att hitta en skräddarsydd lösning.